روش کارآفرینی فدرال

هدف از برنامه کار آفرینی (Entrepreneur) جذب افراد با سابقه در زمينۀ تجارت و بیزینس به منظور ایجاد شغل و فرصت های شغلی در کانادا و توسعه اقتصاد این کشور می باشد.
«این روش مهاجرتی در حال حاضر به دلیل پر شدن ظرفیت بسته می باشد». شما می توانید به جای این برنامه از روشهای کارآفرینی کبک و یا بیزینسی استان های خاص استفاده نمایید.

یک کارآفرین واجد شرایط می تواند از طریق برنامه فدرال ( متقاضیان اقامت در کانادا به غیر از کبک ) اقامت دائم کانادا را کسب کند. در این برنامه متقاضی باید بيزينسی را در کانادا خريداری و یا تاسيس کرده که بیش ۳۳/۳۳ % سهام آن را دارا بوده و همچنين بايد نقش فعال در اداره کردن آن بيزينس داشته باشد. این بیزینس باید حداقل یک کارمند تمام وقت که دارای شهروندی کانادا می باشد را در استخدام خود در آورد.

مزیت های این روش:
> در این روش متقاضی الزامی به داشتن مهارت در زمینه زبان انگلیسی و فرانسه ندارد.
> اخذ اقامت برای متقاضی، همسر و فرزندان.
> متقاضی ملزم به داشتن مدرک تحصیلی نمی باشد.

خلاصه ای از شرایط لازم برای برنامه کار آفرینی فدرال (Federal Entrepreneur):

برنامه کارآفرینی فدرال       شرایط لازم
هر نقطه از کانادا به غیر از کبک   مقصد
۳۰۰٫۰۰۰ $ کانادا که به طور قانونی کسب شده باشد   حداقل دارایی
۲ سال مدیریت و مالکیت یک شغل واجد شرایط تعریف شده در قوانین کانادا، در ۵ سال گذشته   سابقه مدیریتی و سهام داری
انجام آزمایشات پزشکی و ارائه عدم سوء پیشینه   موارد دیگر

 

 

 

تقاضیان مهاجرت به کانادا از روش کار آفرینی، همچنین می توانند از روش مهاجرتی کار آفرینی در استان کبک اقدام نمایند